Nieuw Behandelprogramma voor Depressie en Burn-out – Revitalis

Depressie of burn-out? Revitalis biedt een nieuwe behandelmethode met goede resultaten.

De wekker gaat. Wat een vreselijke nacht was dat zeg. Ik voelde me gisteravond zo ontzettend moe, maar desondanks kon ik niet slapen. En toen ook nog urenlang zitten piekeren. En nu is het alweer ochtend. Ja, ik weet dat ik eruit moet, maar daar heb ik absoluut geen zin in. Voel me hartstikke energieloos en bovendien: wat voor zin heeft het? Er is immers helemaal geen reden om uit bed te willen springen. Dus waarom zou ik opstaan?

 

Herkent u dit bij uzelf (of bij iemand die u kent)? Dan kampt u (of diegene) mogelijk met een depressie of burn-out. Ontzettend vervelend, maar gelukkig is er eindelijk ook goed nieuws!

Tim Kors, oprichter van Revitalis, heeft namelijk in samenwerking met psychiater Michael Maes een heel effectief behandelprogramma ontwikkeld. Een behandeling die zich richt op de oorzaak van uw depressie- en/of burn-out klachten, in plaats u maar meteen aan de antidepressiva te zetten: een medicijn dat in veel gevallen niet beter werkt dan een placebo.

 

Maar professor Michael Maes is niet zomaar een psychiater: hij weet alles van depressies en andere stressgerelateerde aandoeningen. Hij doet hier namelijk al jarenlang onderzoek naar. En zó ontdekte Michael Maes dat depressies vaak ontstaan door bijvoorbeeld ontstekingen in de cellen, een lekkende darm, vitaminetekorten of door tekorten aan sommige mineralen en vetzuren.

Zoals u begrijpt wilde Tim Kors daarom graag met hem samenwerken, zodat hij met Revitalis de beste behandeling aanbiedt voor mensen met een depressie of burn-out. En dat doen ze nu samen met veel succes!

 

Hoe? Eerst krijgt u een fysiek onderzoek. Uw voedingstekorten vullen we aan en u krijgt een persoonlijk voedingsadvies. Maar ook besteden we aandacht aan de psyche zelf. Daarvoor krijgt u ook mindfulnessbasedcognitivetherapy. Dit is een effectieve coachingmethode om depressies en stress tegen te gaan. De resultaten van deze gecombineerde behandelingen zijn vaak verbluffend.

Wilt u ook graag van uw klachten af? Vele mensen gingen u al voor. Kijk nu op revitalis.nl. Hier leest u alles over de behandelingen en beantwoorden wij al uw vragen.

Published in: Journal on October 16, 2016 at7:32 am Comments (0)
Tags: , ,


The URI to TrackBack this entry is: http://timkors.bcz.com/2016/10/16/nieuw-behandelprogramma-voor-depressie-en-burn-out-revitalis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.