Is Stress A Reason Behind Mood Disorders? Ask Michael Maes

Prof. Michael Maes is een veel geciteerde internationale wetenschapper en auteur en geassocieerd met Revitalis. Als het gaat om stemmingsstoornissen, dan Dr. Maes het bekijken van de chronische klachten van alle kanten. Het is hem vooral hoe de aandoening is ontstaan. En dat kan natuurlijk hebben vele oorzaken, zowel psychisch als fysiek.

Mood Disorders

Professor Maes is zich bewust van de ontdekkingen die verschillende beroepsgroepen op het gebied van drugsgebruik in bepaalde ziekten gemaakt. Maar ook wat betreft welke processen in de hersenen zijn betrokken. Met deze ‘bepaalde ziekten’ bedoelen we depressie, bipolaire stoornis, schizofrenie en ME / CVS (sommige vermoeidheid syndromen).

Stemmingsstoornissen bleken een onderdeel van vele levens. Er zijn twee vormen van stemmingsstoornissen geïdentificeerd en elke wordt beschouwd als een vorm van depressie.

 

De twee stoornissen zijn Bipolaire stoornis en unipolaire Disorder. Wanneer een persoon heeft een bipolaire stoornis zijn ze manisch depressieve en hebben grote stemmingswisselingen waaronder intense manie, hoge energie en de grote stemmingswisselingen geassocieerd met depressie. Nu is de unipolaire stoornis lijdt aan depressies en heeft veel verschillende niveaus binnen deze stemmingsstoornis. Deze soorten zijn onder andere seizoensgebonden affectieve stoornis, Dysthymia, postpartum depress en depressie.

 

Wanneer iemand een stemmingsstoornis zij lijden aan een verscheidenheid van symptomen. Deze symptomen zijn onder meer:

1. Wanhoop

2. Prikkelbaarheid

3. Sadness

4. Schuld

5. Appetite veranderingen, hetzij in een gebrek aan of een verhoogde

6. Suïcidale gedachten

7. Constant vermoeidheid

 

Iemand behandeling van deze symptomen kan een combinatie van deze elementen voelen. Het is belangrijk dat deze individuen om professionele hulp te helpen met omgaan met hun aandoening te krijgen, contact op met Tim Kors en Michael Maes geleid Revitalis vandaag. Elke combinatie kan het leven van een persoon te consumeren voor weken, maanden, jaren van lijden kan plaatsvinden zonder de juiste hulp. Behandeling kan omvatten psychiatrische of medische behandelingen.

 

Behandeling voorbeelden zijn onder meer een anti-depressieve medicatie of therapie. Er zijn verschillende medicijnen te overwegen en arts van de persoon zal helpen bij het vinden van de juiste medicatie. Ze kunnen ook gaan door een regiment van medicatie en therapie. De behandeling wordt bepaald door de stemmingsstoornis type. Soms stemmingsstoornissen kan leiden tot andere problemen, zoals alcohol- of drugsmisbruik dat moet ook worden behandeld. Het kan ook leiden tot ziekte, maar stress kan eigenlijk de zittingen van stemmingswisselingen te verhogen. Stress management is belangrijk bij de behandeling van deze ziekten.

 

Ongeacht de problemen die zijn ontstaan ​​als gevolg van stoornissen of die verband houden met klachten in het algemeen moeten ze worden behandeld. Toch is de meerderheid van degenen die lijdt aan een stemmingsstoornis nooit behandeling te zoeken. Een stemmingsstoornis is meer dan alleen maar in een slecht humeur van tijd tot tijd. Iedereen gaat door stemmingen hun hele dag en de rest van hun leven. Het hebben van een stoornis kan echt te nemen over je leven. Het kan ertoe leiden dat u geen dingen doen, omdat je niet het gevoel dat het of je wilt mensen te voorkomen. Je zou kunnen beginnen om uit de buurt van anderen, omdat van hoe je je voelt of als gevolg van hoe je zou doen als je in een bepaalde situatie te zeggen. Het hoeft niet zo te zijn en u kunt weer genieten van je leven.

 

Er is hulp beschikbaar. Bezoek Revitalis aanbieden orthomoleculaire behandeling met als doel het realiseren van duurzame Health.

For more details please visit: http://michaelmaes.webs.com/

Published in: Journal on October 28, 2016 at5:11 am Comments (0)
Tags: , , ,


The URI to TrackBack this entry is: http://timkors.bcz.com/2016/10/28/is-stress-a-reason-behind-mood-disorders-ask-michael-maes/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.