Stress of Burnout – Do You Know de verschillen? Consult Revitalis

Elke dag ervaren we gebeurtenissen die ons kan leiden tot verschillende niveaus van stress ervaren. De stress kan verschijnen thuis, op het werk of bijna overal in ons dagelijks leven. Veel reguliere tekenen van stress symptomen we gemakkelijk aan te passen aan of ervoor kiezen om te negeren als gevolg van een gevoel van vertrouwdheid of worden we aan gewend. Als we gedurende langere tijd symptomen kunnen ze te zwaar worden of de langdurige stress geeft ons het gevoel ongevoelig voor alles om ons heen, is het mogelijk dat we worden uitgebrand.

 

Een goede definitie van burnout is wanneer we het gevoel dat de stress en problemen die we doormaken hebben geen mogelijke eindes of oplossingen. Dit gevoel van hulpeloosheid is één van de meest voorkomende symptomen van burn-out. U velen ook last van apathie of zelfs cynisme.

 

Als je leert om het begin van een burn-out te herkennen kan je in feite te helpen bij het vinden van manieren om jezelf terug op een nog kiel of op zijn minst de gevolgen van burn-out te minimaliseren. Het realiseren en dat u zich verplaatst in de richting van mogelijke burn-out als gevolg van stress kan u helpen van het veroorzaken van schade aan je leven, je relaties en je werk.

 

Elke dag worden we voortdurend gedoucht door stress en het kan je zowel fysiek als emotioneel uitgeput te voeden. Dagelijkse stress is een gewone gebeurtenis, maar als je niets doen om het wegspoelen u uiteindelijk het ervaren van de vele tekenen van stress en de symptomen van stress burnout.

Stress en burnout zijn verbonden en hoewel ze twee afzonderlijke en verschillende problemen kunnen zij worden opgelost met enigszins vergelijkbare oplossingen. Verschillen tussen deze twee problemen worden meestal onder meer de volgende: stress kan je voeden hyper-emotionele terwijl burnout kan je voeden onder-emotionele of soms niet de zorg; stress kan je hyperactief maakt tijdens het burn-out kan je het gevoel dingen zijn hopeloos; stress kan invloed hebben op uw fysieke welzijn, terwijl burnout kan invloed hebben op je emotionele welzijn.

 

Hoewel de verschillen tussen stress en burnout brede lijken ze daadwerkelijk kunnen worden benaderd en opgelost op dezelfde manier. Zich bewust van de symptomen vroeg en het werken met een stress management programma om zich te ontdoen van de geaccumuleerde stress die kan leiden tot burn-out te krijgen is het begin van het oplossen van het probleem.

 

Zodra je leert om stress door lichamelijke activiteit, meditatie alleen te verlichten met wat tijd, en misschien yoga kun je jezelf te verjongen en te voorkomen dat de opbouw van stressvolle krachten die kunnen leiden tot burn-out. Het houden van de stress van het dagelijks leven onder controle zullen de negatieve gevolgen van een burn-out te houden van het nemen van controle over je leven.

 

Tim Kors is de oprichter van Revitalis. Revitalis conditie van innovatieve geneesmiddelen en duurzame gezondheidszorg. De kliniek specialisaties zijn: hartfalen, auto-immuunziekten, ziekte Colitis en Crohn (chronische) vermoeidheid, neurologische aandoeningen, burn-out / stress-symptomen, depressie, ADHD, neuropathie, pijn, immuuntherapie, bio-identieke hormoontherapie en anti-aging. Revitalis heeft internationale samenwerkingsverbanden met artsen, artsen en professoren. Dit gedeelde kennis die patiënten en kan worden behandeld als mogelijk te optimaliseren.

 

Meer informatie over de Depressie en Burnout Programma’s. Prof Michael Maes en Tim Kors in samenwerking met de gezondheid van Revitalis ontwikkelde een behandeling gericht op de oorzaak van deze ziekten, zowel fysiek als emotioneel / mentaal niveau.

For more details please visit: http://revitalis.nl/over-ons/missie/

Published in: Journal on November 9, 2016 at11:07 am Comments (0)
Tags: , , ,


The URI to TrackBack this entry is: http://timkors.bcz.com/2016/11/09/stress-of-burnout-do-you-know-de-verschillen-consult-revitalis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.