Diabetes, punten die zal uitleggen It For You – Revitalis

Diabetes mellitus is een chronische ziekte waarbij patiënten aanwezig met een absolute of relatieve tekort aan insuline. Het bewerkstelligt ongeveer 6% van de westerse bevolking en is een belangrijke factor voor hartaanvallen, beroertes, nierfalen en perifere vasculaire ziekte. Diabetes mellitus is de voornaamste oorzaak van nieuwe blindheid.

 

1. Soorten Diabetes

Er zijn vier vormen van de ziekte, geclassificeerd als: typen 1 en 2, zwangerschapsdiabetes en andere specifieke types.

 

a. Type 1 diabetes

Bij mensen met type 1 diabetes de alvleesklier geen insuline produceren, zodat het bloedglucosegehalte hoger zijn dan normaal. Mensen met deze vorm van diabetes vereisen dagelijkse insulinetherapie om te overleven. Dit formulier is verder opgesplitst in idiopathische diabetes en immuun-gemedieerde diabetes.

Type 1 is goed voor ongeveer 10% tot 15% van alle mensen met diabetes. Het is een van de meest ernstige en voorkomende chronische ziekten van de jeugd, met ongeveer de helft van de mensen met deze vorm van diabetes ontwikkelen van de ziekte voor de leeftijd van 18. Het is ook bekend als insulineafhankelijke diabetes mellitus (IDDM) of juveniele diabetes.

 

b. Type 2 diabetes

Type 2 diabetes wordt gekenmerkt door verlaagde insuline (insuline-deficiëntie) en / of het onvermogen van het lichaam om insuline goed (insulineresistentie) gebruikt. Deze vorm van de ziekte komt het meest voor bij mensen 40 jaar en ouder en is verantwoordelijk voor 85% tot 90% van alle mensen met diabetes. De meeste mensen met type 2 diabetes lijden aan obesitas.

 

C. zwangerschapsdiabetes

Gestational diabetes optreedt gedurende de zwangerschap in ongeveer 3% tot 8% van de vrouwen niet eerder gediagnosticeerd met diabetes. Het is een tijdelijke vorm van diabetes en meestal verdwijnt na de baby is geboren. Het is echter een marker van veel grotere kans op het ontwikkelen van type 2 diabetes op latere leeftijd. Screening tests voor zwangerschapsdiabetes worden meestal uitgevoerd rond de 24e-28e week van de zwangerschap.

 

d. Andere specifieke Diabetes Types

Dit omvat mensen die diabetes hebben als gevolg van een genetisch defect of blootstelling aan bepaalde geneesmiddelen of chemicaliën.

 

2. Oorzaken van Diabetes Mellitus

Diabetes wordt veroorzaakt door weerstand of gebrekkige productie van het hormoon insuline, glucose beweging van het bloed in de cellen helpt.

 

Bij type 1 diabetes immuungemedieerde, pancreatische betaceldestructie resulteert in niet-insuline en effectief transport van glucose vrijgeven. Er is geen bekende oorzaak voor idiopathische diabetes.

 

Bij type 2 diabetes, de beta-cellen vrij te geven, maar de insuline receptoren zijn insuline resistent en glucose transport is variabel en inefficiënt. Sommige mensen kunnen aandoeningen die diabetes kan veroorzaken, zoals het syndroom van Cushing, pancreatitis of leverziekte hebben.

 

Diabetes Treatment

Bij Revitalis Waalre effectieve behandeling streeft ernaar om de bloedglucose te normaliseren en complicaties met behulp van insuline vervanging, dieet en lichaamsbeweging te verminderen. Voor degenen met een zeer milde diabetes, dieet plus gewichtsverlies plus oefening kan voldoende zijn om de bloedglucose binnen een redelijk niveau te houden.

 

Veranderingen in het dieet moet zich richten op de ideeën van gewichtsverlies en bloedsuiker regulering door het houden van de bloedsuikerspiegel relatief stabiel gedurende de dag, het vermijden van grote pieken of dalen.

 

De belangrijkste behandeling van type 1 diabetes, zelfs vanaf de vroegste stadia, is de vervanging van insuline in combinatie met een zorgvuldige controle van de bloedsuikerspiegel met behulp van bloedonderzoek monitoren.

 

Type 2 diabetes vereisen orale antidiabetica te lichaamsinsuline stimuleren en vergroten de insulinegevoeligheid. Verschillende soorten natuurlijke supplementen voor de behandeling van diabetes zijn ook voorgesteld als effectief. Als u in de veronderstelling dat diabetes type 2 kan niet worden behandeld, bezoek dan Revitalis Waalre en ontmoet onze experts Tim Kors en Prof Michael Maes, en krijg het beste advies oplossen van uw alle waarschuwingen.

 

Mensen met instabiele diabetes, of diegenen die veel injecties per dag, kunnen baat hebben bij een insulinepomp die wordt gedragen op het lichaam en levert een continue infusie van insuline via een naald in het lichaam geïmplanteerd.

 

Zwangerschapsdiabetes is volledig behandelbaar, maar vereist een zorgvuldige medische begeleiding gedurende de zwangerschap. Hoewel het voorbijgaande aard zijn, kunnen onbehandelde zwangerschapsdiabetes de gezondheid van de foetus of de moeder beschadigen.

To know more please, click here!

Published in: Journal on November 14, 2016 at7:31 am Comments (0)
Tags: , , ,


The URI to TrackBack this entry is: http://timkors.bcz.com/2016/11/14/diabetes-punten-die-zal-uitleggen-it-for-you-revitalis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.